Snart är det ånyo julhelg och tomten har säkert laddat sin säck med diverse godis för alla glada starbåtsseglare – nya segel, master och kanske några Harkenbeslag. Det nya året blir säkert spännande med ett World Championship nästan inpå den egna knuten, Troense i Danmark! Beslutsfattarna i ISCYRA har redan delat ut en fin julklapp – varje flottilj som har minst sex aktiva båtar registrerade vid instundande årsskifte får skicka LOG + fyra båtar till VM. Detta innebär att vi kanske kan räkna med åtminstone tjugo svenska starbåtar på startlinjen utanför Troense.

Nästa års svenska mästerskap kommer att seglas i Skanör första helgen i augusti. Hela kappseglingsprogrammet för nästa år finns redovisat under menyn regattor.

Efter några års frånvaro är nu den gamla anrika Rasta Star Fleet åter fullvärdig medlem i förbundet. Rasta Fleet hälsas hjärtligt välkommen åter!

Sveriges Starbåtsförbund vill önska alla flottiljer och deras medlemmar

EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT SEGLINGSÅR

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *